Коледна изненада от ГЕРБ-Сливен за възрастна жена и внуците й

---
21.12.2013 / 13:49

Общинският председател на ПП ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов и лидерът на младежката организация Весела Качарова връчиха подаръци на възрастна жена и внуците й. От името на областната организация на ГЕРБ беше подготвена кошница с продукти и лакомства за коледната трапеза на семейството, продукти от първа необходимост, подаръци за децата и четири кубика дърва за огрев.

 

Стефанка Николова от сливенския квартал „Сини камъни” гледа тримата си внука – две момчета и едно момиче, без ток повече от година и половина. Сметката е 1 500 лева. Най-малкото дете е момченце на 6 години, сестра му е на 16, а най-големият брат е 20-годишен. Баткото преди месец е заминал на работа в Италия и от там изпратил 700 лева, с които баба му е изплатила част от задълженията си към електроразпределителното дружество. Токът им обаче не е пуснат заради останалата сума от 800 лв. Стефанка се надява, че до няколко месеца ще може да се разплати с енергото. Жената споделя, че се справя много трудно, защото получава 150 лв. пенсия. Освен това има здравословни проблеми и се нуждае от лекарства. Здравко Костадинов осигури средства за лекарствата на жената за три месеца.

 

Стефанка Николова благодари за направените подаръци, с които ще посрещне празниците. Тя заяви, че е много приятно изненадана от жеста към нея и внуците й

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев