ГЕРБ внася вот на недоверие за сигурността през февруари

---
29.01.2014 / 11:35

Партия ГЕРБ ще внесе нов вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски. Темата на вота на недоверие ще бъде сигурността, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Той допълни, че ще внесат вота на недоверие някъде в средата на февруари. „Темата на вота ще бъде по сигурността. Аз мисля, че толкова провали вече там се насъбраха и дори че медии се опитват да прикрият проблема с бежанците. Изведнъж беше бум, всички всеки ден само това правеха, и сега все едно се изпариха", заяви Борисов.

 

„Те нито са се изпарили - пак са си по градовете, пак са си по джамиите, пак са си тук. Просто дойде команда от „фамилията" да не се пише по тази тема. Това ще бъде вотът", обясни той.

"Ако има анкетна комисия по случая с Христо Бисеров, много неща ще излязат наяве. Предполагам, от това ги е страх", допълни председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка отказа на мнозинството в парламента да създаде временна анкетна комисия по случая с Христо Бисеров.

 

„Как няма да откажат? Това е вторият човек в ДПС, в парламента. Тандемът „Бисеров - Местан" е всеизвестен", посочи Борисов. По думите му тези неща пак ще излязат с времето, тъй като тече съдебен процес. „По-притеснителното е как за една нощ той от зам.-председател на парламент и на управляваща партия се превърна в гражданина Бисеров. Това е притеснителното, защото явно висши началници са отишли и са им казали за разработката и това, което се готви. Така си го обяснявам", сподели Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев