Футболисти благодарят на ГЕРБ – Сливен

Каменица фен купа
30.06.2014 / 12:19

Областното ръководство на ГЕРБ – Сливен направи възможно участието на отбора „Атлетико Клуцохор” във футболен турнир в Стара Загора. Градът на липите бе домакин на 28 и 29 юни на седмия полуфинален кръг от Kamenitza Фен Купа 2014.

ГЕРБ - Сливен осигури транспорта на сливенските футболисти, които завоюваха участието си след предварителните кръгове, които се проведоха в Сливен. Освен „Атлетико Клуцохор”, в Kamenitza Фен Купа участваха още седем отбора.

„Изключително трудно е да се участва в такива прояви, ако няма спонсори. Би било добре, ако има повече хора, които помагат за закупуване на екипи, топки или с транспорт, както в случая. Благодарим на областната организация на ГЕРБ – Сливен за осигурения транспорт през двата дни. Потърсихме помощ от партията и я получихме”, отбеляза Атанас Тодоров, капитан на тим „ Атлетико Клуцохор” – Сливен.

Kamenitza Фен Купа е най-големият турнир по футбол за непрофесионалисти в България. Турнирът стартира през 2003 г. и дава възможност на хиляди участници от всички краища на страната да се състезават за титлата Национален шампион на България, като осигурява професионални футболни съдии и перфектни условия за игра, висококачествена екипировка и безупречна спортна организация. Всяка година Kamenitza Фен Купа разгръща своя национален мащаб във всички области на страната като провежда квалификации в 27 града и регионални полуфинали в 12.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев