Десислава Танева: Гласувах за стабилността на България

---
05.10.2014 / 13:20

„Гласувах за връщането на България по най-дългосрочния път за развитие, свързан с европейските и демократични ценности. Гласувах за стабилността, от която се нуждае цялото общество. Гласувах просто за връщане на нормалността в страната”. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева.

 

Тя прогнозира, че избирателната активност най-вероятно ще достигне средните стойности на активността при парламентарни избори.

 

„Избирателната активност, противно на някои песимистични прогнози, е нормална за парламентарни избори. Разбира се, щях много повече да се радвам, ако беше много по-висока, отколкото на други избори”, каза Танева.

 

Тя призова всички, които все още не са се възползвали от правото си на глас и се колебаят, да излязат и да отидат до урните да гласуват.

 

„В този хубав ден няма никакви пречки да отидем, да бъдем отговорни към държавата, към себе си , към семейството си и да упражним своя глас. Най-лесно да стоиш в къщи пред телевизора, да критикуваш всичко, а в същото време да не вземаш участие в най-важния ден за парламентарната демокрация –изборите. Бих призовала вместо само да търсим вина в другите, нека първо потърсим отговорността от самите себе си и да отидем до урните да гласуваме”, каза Десислава Танева.

Тя упражни правото си на глас в първо СОУ „Хаджи Мина Пашов” в Сливен.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев