Икони от ГЕРБ-Сливен за църкви в сливенски села

---
12.04.2015 / 13:17

ГЕРБ-Сливен подари икони на църквите в селата Чокоба, Бяла, Злати войвода, Ковачите, Градско и квартал Речица. Народният представител Мария Белова, общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов, председателят на Групата общински съветници Димитър Митев, Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ и Стефан Радев посетиха село Чокоба и подариха икона на храм „Св. Иван Рилски”. Тя бе връчена от номинирания за кандидат за кмет на селото от ГЕРБ Димитър Кънев на Мария Георгиева от църковното настоятелство.

 

„За мен е чест да връча иконата от името на партия ГЕРБ с пожелания за светли празници, всички жители на Чокоба да са живи и здрави и селото да се развива успешно”, каза Димитър Кънев.

От своя страна Мария Георгиева благодари за подаръка и пожела българите да живеят по-спокойно и с божията закрила запазят християнските ценности.

 

Председателят на Предприемачи ГЕРБ Николай Колев подари икона на църквата в село Злати войвода. Областният организационен секретар Керанка Стамова присъства на службата в село Ковачите и също подари икона на православния храм. Общинският съветник Димитър Батаков направи подарък за църквите в квартал Речица и село Градско. Общинският съветник Тодор Начев дари икона на миряните в село Бяла.

 

„Ръководството реши да направи тази кампания на Великден, тъй като повече от всякога имаме нужда да напомняме за ценностите, които ни дава Христовото учение, да ги пазим и носим в сърцата си. Хората търсят доброто, уповават се на църквата и отправят молитвите си пред светците. Пожелавам на всички светли празници, много здраве и благополучие”, заяви народният представител Мария Белова.

 

Още снимки от новината

Мария Белова и Стефан Радев
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев