Цветан Цветанов проведе среща с НИС на Жени ГЕРБ

---
29.04.2015 / 12:48

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с членове на Националния изпълнителен съвет (НИС) на Жени ГЕРБ. По време на срещата бе отчетено участието на ЖГЕРБ на проведената конференция на ЕНП Жени във Варшава. Основна тема на двудневния форум бе ролята на жените в установяването и укрепването на демокрацията в Европа преди и след падането на комунистическите режими. Цветанов и представителките на НИС на ЖГЕРБ обсъдиха предстоящите за утвърждаване от Изпълнителната комисия (ИК) на ГЕРБ нови областни ръководства. Също така бяха набелязани предстоящи инициативи за месец май, станали характерни за дейността на женската структура на партията .

„Ще осъществим обучение на ръководствата на ЖГЕРБ от всички областни градове, което ще се проведе в Шумен в средата на месец май. Планирано е в обучението да се включат над 100 жени. Мероприятието ще се състои с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел“, обяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Цветан Цветанов посочи, че се организират посетителски групи в Брюксел, по време на които представителки на Жени ГЕРБ ще имат възможност да разгледат Европейския парламент и да проведат срещи с българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП. По време на срещата бе дадена висока оценка на факта, че е изградена активна комуникация по актуални теми между женската структура и неправителствени организации, в резултат на което дамите от ГЕРБ се ангажират за решаването на тези проблеми чрез инициативи и конкретни действия.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев