Стефан Радев: Европа подкрепя кандидатите на ГЕРБ

---
03.07.2015 / 15:47

Стефан Радев, номиниран от ГЕРБ за кмет на Община Сливен, посети Европейския парламент. Той беше част от делегацията на настоящи кметове и кандидат-кметове на ГЕРБ, предвождана от зам-председателя на партията Цветан Цветанов.

 

„Въпреки, че обстановката беше напрегната заради ситуацията в Гърция, с нас се срещнаха знакови личности, управляващи Евросъюза, сред които председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, председателят на ЕНП Жозеф Дол, заместник-председателят на ЕК Кристалина Георгиева и председателят на групата на ЕНП Манфред Вебер. Европа оценява стабилността, която излъчва България на фона на протичащите процеси в Гърция и ни определя като лоялен партньор. Беше подчертано, че кметовете на ГЕРБ променят България. През последните години партията е доказала, че работи по проблемите на хората и е близо до гражданите”, каза Стефан Радев.

 

По време на срещите е обсъдено усвояването на европейските средства от страна на общините. Делегацията е получила уверение, че с помощта на Европа и усилената работа на кметовете, през следващия програмен период ще се усвоят много повече средства, което ще помогне за по-добър бизнес климат и по-добри условия на живот в страната.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев