Над 1 500 предложения до момента в кампанията на ГЕРБ „Моите идеи за Сливен”

Стефан Радев
28.07.2015 / 11:43

Над 1 500 предложения от граждани са постъпили до момента в кампанията на ГЕРБ „Моите идеи за Сливен”. Това съобщи кандидатът за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев. По думите му, много от идеите се припокриват със заложените в проектопрограмата на общинското ръководство на партията за управление на общината през следващите четири години.

„Голяма част от предложенията са свързани с неуредици в градския транспорт, липсата на функционалност и практичност. Хората предлагат оптимизация на транспортната схема и въвеждане на „синя зона” в централната градска част заради сериозните проблеми с паркирането. Има предложения за справяне с младежката безработица, необходимостта от инвестиции в региона и адекватна политика спрямо малките населени места. Много голямо е недоволството на хората от състоянието на пътната мрежа и инфраструктурата. Впечатлен съм от активността на сливенските граждани и мога да ги уверя, че предложенията им ще бъдат обобщени и най-добрите ще бъдат включени в управленската ми програма”, каза Радев.

Кампанията продължава до 5 август. Жителите на общината все още имат възможност да се включат в акцията, като отправят своите предложения на e-mail: sliven_pr@gerb.bg, или в офиса на партията, където е поставена специална кутия. Представители на младежката организация разпространяват анкетни карти по главната улица на Сливен. Започна подаването на предложения и от населените места в общината.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев