Георг Георгиев: МГЕРБ е най-силната и най-добре структурираната младежка организация в България

----
13.06.2016 / 13:43

МГЕРБ е най-силната и най-добре структурираната младежка организация в България, а партия ГЕРБ е най-успешната политическа организация в последните 26 години. Това да си управляваща партия два пъти и да си най-успешната политическа сила е голяма отговорност. Отговорност, която трябва да поемем всички ние. Това каза председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев по време на среща с младежи от ГЕРБ-Сливен. „Вие сте лицето на партията там, където се намирате. Проблемите на местно ниво са най-близо до хората. Затова вие трябва да бъдете в постоянен контакт с хората. Община Сливен бе оставена в едно незавидно състояние. Това е проблем, за което разрешаване трябва да работим всички заедно. Трябва да правим Сливен такъв, какъвто на нас ни харесва“, посочи Георгиев.

На събитието присъстваха кмета на Сливен Стефан Радев, Димитър Митев-председател на ОбС-Сливен и Керанка Стамова- общински съветник и членовете на националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Христо Котов, Веселина Юрукова, Михаела Иванова и Моника Димова.

По думите на, Георг Георгиев МГЕРБ има огромен потенциал от кадри. „Младежите в ГЕРБ са здраво стъпили на земята. Хора, които работят за населените места“, категоричен бе Георгиев. Председателят на МГЕРБ поздрави младежите от Сливен за добрата им работа.

„Ние държим да сме запознати с всички проблеми на структурите на МГЕРБ, защото диалога и това да комуникираме помежду си е в основата на добрата работа, затова аз и членовете на НИС реализираме редица срещи с младежи от цялата страна“, коментира Георг Георгиев.

По думите на кмета на Сливен Стефан Радев състоянието на Общината е тежко. „Община Сливен предстои да влезе в процедура за финансово оздравяване. Това е протегната ръка от страна на държавата за общини, докарани до финансов колабс“, заяви Радев. Той бе категоричен, че без финансова стабилност няма път напред. „Никой няма да инвестира в община, която не е финансово стабилна. Ние искаме да задържим младите хора в Сливен. Нашата цел е да стабилизираме Общината, като не допускаме да се прекратят функциите и. Напротив, показваме на хората, че се случват положителни неща. Целта на оздравителния план, които ще разработим, е да гарантираме подобряването на общината и излизането и към нов път, който ще даде перспектива за развитие“, категоричен бе Стефан Радев.

„МГЕРБ-Сливен са много добра организация и имат пълната подкрепа на общинските съветници, в това число и на общинският съветник и член на НИС на МГЕРБ Христо Котов. Христо Котов е пример, че изпълняваме ангажиментите си към младите хора. Благодаря и на ръководството на МГЕРБ-София за активната им работа, с която заразяват членовете на партията в цялата страна “, коментира председателят на ОБС -Сливен Димитър Митев.

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев