17-ият турнир по тенис „Болярка къп“ ще се проведе от 1 до 3 септември в Сливен

-----
28.08.2017 / 15:08

Тенис турнирът „Болярка къп“ – 2017, ще се проведе от 1 до 3 септември в Сливен под патронажа на народния представител от ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева. Повече от 75 смесени двойки вече са заявили своето участие в турнира. Поради огромния интерес срещите ще се играят на трите бази в града - кортовете на ТК „Сливен-92”, комплекс ‘’NIKA” и „Спорт Палас“.

Участниците ще бъдат разделени по пет отбора във всяка група. Първа фаза ще се играе в групи - всеки срещу всеки до излъчване на двата най-добри отбора във всяка група. Класиралите се отбори за втори кръг се теглят на общ жребий за влизане в основна схема, след това мачовете се играят на преки елиминации.

„Болярка къп“ се утвърди като най-големият тенис турнир за любители във формат смесени двойки от цяла България. Определено ни предстоят много интересни и вълнуващи моменти“, казват организаторите. За три дни Сливен ще бъде център на тениса. В града на Стоте войводи ще се срещнат любителите на атрактивния спорт и ще преживеят заедно с публиката интригуващи моменти.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев