ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП ГЕРБ - Сливен

01.10.2017 / 18:10

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП ГЕРБ - Сливен

 

 

Областната структура на ПП ГЕРБ в Сливен, която включва четири общински организации, и чийто кметове са избрани от ГЕРБ, заявява категоричната си подкрепа за продължаване развитието на Делян Добрев в българската политика. Настояваме и за отстояването на принципност, и честност в политическия живот в България. За съжаление, българската политическа действителност не оставя много време в нея да работят личности, чиято житейска философия и ценност, почиват на принципи, в полза на обществения интерес. Затова е и недоволството на българското общество от политически елит, при това справедливо. Хора като Делян Добрев - образовани, почтени, доказали се в професионалното си развитие, интелигентни и работещи в полза на обществото, са малко, затова трябва да се пазят. И ако това е разбиране и от останалите политически сили, всяка от тях ще пази тези личности, дори и да са от политическия опонент.

Делян Добрев е един от тях. И всички негови действия, и през мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1, и като депутат, доказаха, че националният интерес, и интересът на хората са над всичко. БСП, за съжаление обаче, както обикновено, използват елементарния принцип „да отстреляме най – силните личности в нашия враг“ и реализират сценарии от манипулации точно за такива личности като Делян Добрев. Основават се на извадени от контекста правоотношения в една община, които в крайна сметка законът решава какви трябва да са. И ако Делян Добрев не беше такъв принципен човек и политик от ново поколение, нямаше да се противопостави на такъв сценарии. Ако такива хора не се съхраняват, за да продължат развитието си в политиката, ние не можем да очакваме, че политическата действителност ще се промени.

Областната структура на ГЕРБ в Сливен благодари на Делян Добрев за подкрепата, която е получавала от него в мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1 и като депутат. Изразяваме благодарност и по отношение на енергетиката, за срещите с бизнеса, както и за осигуряване на подкрепа за различни събития проведени в Сливен. Оказваме пълна подкрепа на неговия принцип и начин на работа, както и категоричното си желание да продължи своето развитие в политиката. Настояваме да преосмисли решението си за подаване на оставка, и да остане в парламента в интерес на обществото. Надяваме се, че нашето мнение ще бъде взето предвид, а не да се поддаваме на сценариите на политическия ни опонент - БСП, който е най – добър само в това.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев