ПП ГЕРБ – Бургас благодари на структурата на партията в Сливен за предоставената помощ за бедстващите от наводнението

----
21.11.2017 / 11:18

Областната структура на ПП ГЕРБ – Бургас изпрати Благодарствено писмо до структурата на партията в Сливен за предоставената помощ за бедстващите от наводнението бургаски села. Веднага след бедствието ГЕРБ – Сливен организира благотворителна акция за хората пострадали от наводнението в област Бургас. По време на кампанията бяха събрани пакетирани хранителни продукти, одеяла, продукти за лична хигиена, както и препарати за почистване на дома. Предприемачи ГЕРБ – Сливен също се включиха в инициативата. Те дариха на бедстващите хора дърва за огрев. 20 кубика дърва получиха жителите на село Полски извор като дарение от областната структура на Предприемачи ГЕРБ - Сливен. Председателите на областните структури на Предприемачи ГЕРБ Сливен и Бургас – Николай Колев и Николай Янев обединиха усилията си, за да успеят да доставят дървата директно до къщите на пострадалите семейства.

Благодарственото писмо от областния координатор на ПП ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев е адресирано до областния координатор на ГЕРБ – Сливен Десислава Танева, приятелите и съмишленици на партията в региона. В него пише: „От името на цялата структура на ПП ГЕРБ в област Бургас Ви благодаря, че се включихте в благотворителната кампания в помощ на пострадалите от наводнението в Бургаско. С даренията от дърва за огрев, одеяла и материали от първа необходимост Вие подадохте ръка на бедстващите и им осигурихте глътка спокойствие през тежките дни след наводнението. Благодарим Ви и нека добротата, която грее в сърцата Ви никога не угасва!“.

Село Полски извор е едно от най-засегнатите населени места от бедствието, а в цялата община Камено наводнените домакинства са повече от 120. Наводнението от 25 октомври в бургаските села Полски извор, Черни връх, Ливада, Тръстиково и Равнец причиниха не само огромни материални щети, но взеха и човешки жертви.

Още снимки от новината

----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев