Депутатът от ГЕРБ Галя Захариева участва в празничната церемония в НУ „Любен Каравелов“ в Нова Загора

-------
17.09.2018 / 14:38

Народният представител от ГЕРБ и заместник – председател на комисията по образование в Народното събрание Галя Захариева участва в празничната церемония за началото на новата учебната година в НУ „Любен Каравелов“ в Нова Загора. Депутатът подари на малките ученици книги със съвременна детска литература. На всички учители, ученици и родители Галя Захариева пожела здраве и ползотворна учебна година.

„Колеги, от цялото си сърце Ви желая здраве, търпение и сили, за да продължавате своята мисия, да бъдете, удовлетворени от успехите на своите ученици, да преодолявате препятствията, които животът Ви поднася. Скъпи ученици, бъдете здрави, много упорити, защото каквото и да е времето, това което знаете и можете, никой няма да успее да Ви го отнеме! Затова стремете се да знаете и можете повече и повече! Бъдете разумни и не се подценявайте!“, заяви в поздравителното си слово депутатът. По случай днешния празник, в който православната църква почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, Захариева пожела на всички мъдростта, вярата, надеждата и любовта никога да не напускат мислите и делата ни.

Галя Захариева благодари за поздравленията и поканите от много учебни заведения и учители да са заедно в първия учебен ден - Празник на новото начало.

Още снимки от новината

-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев