Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще посети Сливен днес

----
13.05.2019 / 09:10

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП за Европейски парламент и министър на първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г. Лиляна Павлова ще посети Сливен днес /13 май/. Тя ще бъде придружена от народния представител от ГЕРБ и областен ръководител на партията Десислава Танева, и кандидата за евродепутат Камен Костов.

В 12 часа Лиляна Павлова ще се срещне с представители на строителния бизнес от Сливен и региона. Срещата ще се проведе в малката зала на ресторант „Венеция“, който се намира на площад „Александър Стамболийски“ 1.

От 15 ч. кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще участва в церемонията по откриване на модерно перално стопанство "Кей Енд Ви" ООД, което се намира в Сливен, на бул. "Банско шосе" 26.

В 16,30 ч. Лиляна Павлова ще открие производствен обект за близо 100 000 кокошки-носачки, финансиран по ПРСР. Стойността на инвестицията е 1 700 000 лв. Обектът се намира в село Панаретовци (на 10 км южно от Сливен).

От 18,30 ч. кандидатите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов ще присъстват на Концерт – спектакъл „Европа за нас и ние за Европа“, за представяне на кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ в Драматичен театър „Стефан Киров“ – Сливен. Със свои изпълнения ще участват Дани Милев, Група „Мистик“ и Младежки танцов ансамбъл „Браво“.

Очакваме ви тази вечер от 18.30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров“!

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев