Приемен ден на народните представители Десислава Танева и Диан Червенкондев

11.10.2010 / 21:23

Повече от 5 часа продължи приемният ден на сливенските депутати от ГЕРБ Десислава Танева и Диан Червенкондев. 27 човека минаха през офиса на ГЕРБ за да споделят с двамата народни представители своите проблеми.

Голяма част от гражданите бяха земеделските производители, които споделиха с Областния лидер на ГЕРБ и председател на Комисията по земеделие в Народното събрание Десислава Танева проблеми, свързани със застъпвания на земеделски земи. Тя обясни, че срокът за изчистване на застъпванията е удължен, така че да се даде максимален срок на производителите да се снабдят с необходимите докумети, доказващи на кого са правата.

Други посетители на депутатската приемна споделиха и потърсиха съдействие от народните избраници за множество лични проблеми, свързани основно с безработицата и трудностите, които срещат при търсене на работа.

Народните представители от ГЕРБ - Сливен приемат граждани след предварително записване, всеки понеделник в офиса на партията в града, намиращ се на бул. “Цар Освободител” 17.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев