Листата на ГЕРБ и СДС посрещна Евгени Балев в Сливен

-------
03.07.2021 / 18:55

С тениски „Евгени Балев – шампион“, кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС в Сливен посрещнаха участника в 68-то издание на Международната колоездачна обиколка на България и кандидат от листата с номер 5 Евгени Балев.

Сливен посрещна днес Обиколката, след което пред сградата на Общината се проведе награждаването на призьорите и връчване на „жълтата фланелка”.

Кметът Стефан Радев връчи наградата на етапния победител Нихкел Райм. Кметът поздрави победителите в отделните етапи, носителите на фланелки и организаторите на престижната надпревара и пожела Сливен като град с традиции в колоезденето, скоро да има свой победител в обиколката.

Настоящата колоездачна обиколка на България е най-масовата в историята на състезанието. Участват 25 отбора от България, Полша, Гърция, Украйна, Унгария, Дания, Германия, САЩ, Италия, Словакия, Чехия, Австрия, Франция, Румъния.

Самостоятелен отбор от Сливен участва за първи път, съобщи Евгени Балев.

За него не е важна победата, а обединението на младите в отбора. Целта му е те да натрупат опит и да надградят успехите му. “Спортът е превенция и здраве. Пазим младите от опасните изкушения на съвремието, а освен това повишаваме качеството на живот на всички. Спортът и младежките дейности са път, по който трябва да вървим, за да осигурим перспектива за младите. И тази перспектива да е свързана с града. Общината ни има традиции в колоезденето, както и в други спортове. Ние трябва да запазим базата и да я развием. Това важи и за редица други градове в страната. В последните години управлението на ГЕРБ постигна много за обновяване на спортната инфраструктура. Това е изключително важна стъпка, защото без нея не може да се развива нито професионален, нито масов спорт“, обясни Балев.

Той обясни, че е решил да стане част и от силния отбор на ГЕРБ, защото това е шампионски отбор, който е постигнал много победи за България. „Ако получа доверието на своите съграждани на 11 юли, имам амбицията да реализирам редица добри идеи, свързани със спорта и младежките дейности. Това е изключително важно за Сливен и региона“, каза още Евгени Балев.

Заедно с него в отбора на Сливен са още Мартин Стефанов, Александър Жеков, Никола Николов, Георги Балев и Марко Данаилович.

Евгени Балев е роден в Сливен. Многократен шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България през 2007-а.

Може да го подкрепите като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 104.

Още снимки от новината

-------
-------
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев