Стефан Радев е безапелационен победител в дебата за Сливен

-----
24.10.2023 / 10:24

Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев е безапелационен победител в единствения неутрален дебат за Сливен, провел се вчера. Това са мненията на повечето зрители на дискусията, част от доброволческата инициатива “Ти си Сливен”.

От малцината кандидати, уважили сливналии, Радев се оказа единственият, който показа задълбочено познаване на проблемите на региона. Освен това кандидатът на ГЕРБ даде най-много конкретни идеи за развитието на общината и внесе повече разяснения по някои от най-щекотливите теми в града.

“Да припомня, че Община Сливен е може би една от единствените структури в държавата, която осъди строителния надзор на първия воден цикъл, изпълняван в Сливен, за близо три милиона лева. И си събрахме парите в последните две години от тримата застрахователи на строителния надзор. Така че Община Сливен не оставя никой, който дължи нещо на гражданите на Общината, да може да се измъкне от своите отговорности”, отбеляза Радев и разказа как поверената му институция се ангажира да оправя проблемите с инфраструктурата след ремонтите на ВиК.

Кандидатът под номер 7 в бюлетината заяви, че основен принцип в работата на екипа му е инфраструктурата да бъде достъпна за всички. Работата на администрацията под управлението на Радев следва йерархия, в която приоритет са пешеходците, а след това - велосипедисти и шофьори на автомобили. “Това означава, че тротоарите ще бъдат една от основните ни задачи в следващ мандат”, заяви Стефан Радев.

По време на дискусията кандидатът на ГЕРБ се обяви за балансирани решения относно въвеждането на електронно управление в Общината; създаване на благоприятна среда за инвестиции; още подкрепа за образованието и културната сфера и създаване на повече условия за масов спорт.

Дебатът за кандидатите за кмет на Община Сливен се организира като доброволческа инициатива с основна цел за информиране на избирателите и равнопоставено представяне на всички визии и претенденти за управление през мандат 2023-2027. На място са осигурени места за всички кандидати. Към всеки един е отправена покана за участие след проведена кореспонденция на няколко етапа с начало непосредствено след официалната регистрация на всички кандидатури.

В неделя за Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ можете да гласувате с номер 7 в бюлетините.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев