Мария Белова: Гласувах за знаещия и можещ кандидат, който работи с мисъл за хората и Сливен

-----
29.10.2023 / 11:15

Днес гласувах за знаещия и можещ кандидат, който работи с мисъл за хората и Сливен. Гласувах за човека, който знае как Сливен да продължи по правилния път, по който вече върви. Това заяви народният представител Мария Белова. „Днес гласувах за човека, който винаги изпълнява поетите ангажименти. Гласувах за експертността и почтеността в управлението. Гласувах за перспективата младите и образовани хора да се завърнат в града ни“, заяви Мария Белова.

Тя бе категорична, че Сливен трябва да продължи да се развива в правилната посока, да придобива европейски облик и да се върне в челните места на икономическата карта на България. „Ежедневно сме свидетели на липса на управленски опит и капацитет на национално ниво. Нека не позволяваме това да се случи и в нашия град. Затова нека с мисъл за бъдещето да излезем и да подкрепим работещите и образовани хора“, каза още Мария Белова.

Народният представител призова всички жители на Сливен и общината да гласуват днес. „Това е важно, защото така ще изискваме повече работа, повече отговорност и развитие за града, в който живеем“, допълни Мария Белова.

Народният представител Мария Белова упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев“ в Сливен.

 

Още снимки от новината

-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев