Мария Белова: Днес гласувах за бъдещето на Сливен

-----
05.11.2023 / 11:14

„Днес гласувах за бъдещето на Сливен. Гласувах за това, да продължи работата в полза на Сливен и хората в региона. Гласувах за човека, който не дава празни обещания, а с визия и експертно отношение, решава всеки казус“. Това заяви народният представител Мария Белова, след като упражни правото си на вот.

По думите й местните избори са едни от най – важните в страната, защото така се определя бъдещето и развитието на населените места и местната общност. „Днес със своя вот ние определяме бъдещето си. Бъдещето на населеното място, в което живеем. Бъдещето на родителите, децата и близките си. Днес избираме пътя, по който искаме да вървим. Сливен няма време за губене и за експерименти. Нашият град има нужда от работа! Ежедневно сме свидетели на липса на управленски опит и капацитет на национално ниво. Нека не позволяваме това да се случи и в нашия град", каза Мария Белова.

Тя призова всички жители на Сливен и общината да излязат и да гласуват днес. “Бъдете активни и гласувайте, защото, когато всички заедно обединим усилията си, можем да допринесем за развитието на родния край. Само заедно можем да вървим напред“, каза още Мария Белова.

Тя упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев“ в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев