11 СОУ-Сливен спечели първия Коледен волейболен турнир „Сините камъни”, под патронажа на Диан Червенкондев

Диан Червенкондев с победителките от XI училище
17.12.2012 / 14:49

Под патронажа на народния представител от ПП ГЕРБ-Сливен Диан Червенкондев се проведе първият Коледен волейболен турнир „Сините камъни”. В спортната проява се включиха пет отбора на момичета от 5 до 7 клас от пето, седмо, девето, десето и единадесето училище в Сливен. След оспорван финал между волейболистките на седмо и единадесето училище, купата за първото място и златните медали спечели отбора на 11 СОУ „Константин Константинов”. Индивидуалната награда „най-полезен за отбора си” получи Никол Христова.

Сребърната купа взеха момичетата от 7 СОУ „ Панайот Хитов”, а грамота за най-полезен играч получи Доника Димова. Трети се класира отборът на IX училище „Св. Св. Кирил и Методий”, а индивидуалната награда бе за Марияна Зафирова. На четвърто място се наредиха участничките от V-то училище „П. Яворов”, а Неслян Исмаилова си тръгна с грамота за най-полезен играч. Пети се класираха момичетата от X училище „Йордан Йовков”, а играчът, дал най-много от себе си в надпреварата, бе Даниела Димитрова.

Народният представител Диан Червенкондев връчи наградите на участниците. Той благодари на организатора Живко Желязков - треньор на клуб „Сливен 2003”, на всички момичета, които се включиха в състезанието, на техните учители, родители, треньори и директорите на училищата. „Щастлив съм да бъда патрон на този спортен празник, който съчетаваме с един от най-големите християнски празници - Рождество Христово. Постарахме се да допълним семейната Коледа с повече усмивки и положителни емоции за децата. С този прекрасен спорт – волейбола, ще се научите да бъдете част от екип, да играете един за друг, да се борите за успеха и да изживявате загуби. Всички момичета играха страхотно, имаше радост, както и сълзи от мъка за загубилите, но видях как всички се забавляваха и се надявам турнира да стане традиционен и да има възможност за реванш”, каза Диан Червенкондев.

Той обяви, че предвижда организиране на волейболна надпревара за момчета на Великден и подчерта, че ще направи всичко възможно за следващата година зала „Асеновец”, където се проведе състезанието, да придобие по-добър вид, да бъде по-топла и светла.

За всички участници в първото издание на Коледния турнир „Сините камъни” бяха подготвени талони за участие в томбола, почерпка, много изненади и игри.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев