Дора Куршумова: Да дадем шанс за трети мандат на Стефан Радев!

Дора Куршумова
03.11.2023 / 08:00

През изтеклите два мандата като кмет на Сливен Стефан Радев доказа много важни неща - че е честен, че не злоупотребява с власт, че държи на финансовата дисциплина. Това заяви Дора Куршумова – управител на счетоводна кантора, автор на книги за сливенския край и художник.

„Община Сливен няма никакви задължения, което, повярвайте ми, не беше така преди осем години“, допълни Куршумова. Тя поздрави Стефан Радев за свършеното в сферата на културата по време на неговото управление и превръщането на крепост Туида в притегателен културно-исторически обект за жителите и гостите на града. Особено внимание отдели на идеята за преиздаването на трилогията на Цончо Родев и първата книга - „Тътени“, вече има второ издание.

„Мисля, че всички, които още искат да четат и обичат Сливен, оценяват това“, каза още Дора Куршумова.

Тя припомни, че по идея на Стефан Радев бе създаден фонд за финансиране на читалища. Благодарение на тази субсидия читалищата в община Сливен получиха голяма подкрепа. „Много хора от града осъзнават това, което е направено и трябва да покажем, че даваме шанс на Стефан Радев да продължи да надгражда всичко, на което е обърнал внимание през предходните два мандата, за да стане Сливен още по-добро място за живот за нас и за нови хора, за нови инвестиции и децата ни да останат тук“, подчерта Дора Куршумова.

Според нея, в качеството си на работодатели, жителите на общината трябва да изберат подходящия човек, на когото да поверят бъдещето на общината за следващите четири години.

„Както се отнасяме към нашия дом, за да се чувстваме добре в него, така и трябва да се отнасяме към общината. Всички искаме децата ни да ходят на детска градина и на училище, да работим, да ни е топло, да е чисто, да е хубаво около нас, да имаме вода и ток и да ни стигат парите. С всичко това, в рамките на една общината, трябва да се справя един кмет и той трябва да има необходимите знания, за да може да се справи с всички ежедневни предизвикателства. Аз ще гласувам за Стефан Радев. Направете го и вие!“, допълни Дора Куршумова.

Гласувайте за Стефан Радев номер 7 в бюлетината!

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев