Жулиета Николова: Стефан Радев мисли за години напред и има сериозна експертиза

-----
02.11.2023 / 12:01

Стефан Радев мисли за години напред, има сериозна експертиза и полага основите за едно по-добро бъдеще на града. Това заяви Жулиета Николова, директор на Фондация „Регионален център за икономическо развитие“ – Сливен, организация, която от над 25 години работи в региона.

„Подкрепям Стефан Радев за кмет на Сливен за трети мандат, защото той има експертизата да бъде кмет на града и общината. Той умее да взема решения и да отстоява своите позиции, както и да ръководи добър екип. Успя да подпише споразумение за създаване на индустриален парк край Сливен, нещо много важно за нашия регион. Стефан Радев успя да напише добра програма за следващия 10-годишен период в сферата на икономическото развитие и развитието на регионите. Включи всички села в така наречените МИГ-ове – Местни инициативни групи. Работи по един хубав нов проект за създаване на младежки бизнес инкубатор“, каза Жулиета Николова.

Тя заяви, че благодарение на отговорното отношение и отличната работа на Стефан Радев Общината е давана за пример и е носител редица отличия. “Като човек, който работи в сферата на проектите и неправителствения сектор оценявам това, че г-н Радев получи две големи награди - на програмата „Достъп до информация“ – Златен ключ и на „Прозрачност без граници“ за община с най – прозрачно отчитане на европейски проекти и инициативи“, каза Жулиета Николова и призова жителите на Сливен да го подкрепят на балотажа в неделя.

„Пожелавам успех на г-н Стефан Радев. Вярвам в неговия професионализъм, чувството на отговорност и умението за вземане на решения в безпрецедентни кризисни ситуации, през каквито премина община Сливен. Мисля, че той е подходящият кмет за Сливен. Желая му успех на 5 ноември с номер 7 в бюлетината“, каза още Николова.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев