Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева встъпи в длъжност на Архангеловден

-----
08.11.2023 / 15:44

Архангеловден беше първият работен ден на новия кмет на Община Нова Загора. В 9:30 ч. г-жа Галя Захариева беше посрещната пред сградата на общинска администрация с питка и сол от един от най-мъдрите жители на общината – осемдесет и две годишната баба Мария от Бял кладенец. Две лъчезарни деца – Ванеса и Симеон й подариха цветя и я въведоха в дома на Община Нова Загора.

Посрещнаха я заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев, секретарят на Общината Ангел Стойчев, кметове на населени места, общински съветници, служители в общинска администрация.

Развълнувана от топлото посрещане, г-жа Захариева се обърна към присъстващите:

„Безкрайно съм благодарна и удовлетворена, че в общината много хора оцениха и уважиха това, което през всички тези години сме правили… Когато вървиш в правилна насока и когато до теб има хора с чисти помисли, добри идеи, успехът е неизбежен. Това, което винаги съм казвала и отстоявала е, че каузите, които ни обединяват, са много повече от това, което ни разделя и съм сигурна, че в предстоящия мандат, заедно ще успеем да реализираме още повече проекти, да се справим с всички предизвикателства, които животът ще ни постави, защото вярвам, че ще продължим да следваме това, което ни е обединило…“

На светлия християнски празник по повод встъпването в длъжност на новоизбрания кмет на Община Нова Загора, архиерейският наместник Иван Стоянов отслужи водосвет за здраве и благоденствие.

Още снимки от новината

-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев